Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
(Κωστής Παλαμάς)

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα!


Κάποιος απίθανος ευρωπαίος Επίτροπος για τα "αθρώπινα δικαιώματα", ένας Λεττονός ονόματι Νίλς Μούιζνιεκς, σύμφωνα με δημοσίευμα των γερμανικών Financial Τimes θα ταξιδέψει ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής! Είμαι περίεργος τί στάση θα κρατήσουν οι κυβερνώντες. Θα του δείξουν την έξοδο, διότι είναι ανήκουστο κάποιος άσχετος με το ελληνικό κράτος να ενεργεί ελέγχους για την νομιμότητα ελληνικού κόμματος που ψηφίσθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, λες και δεν υπάρχουν εδώ δικαστές, νομικοί και δικαστήρια ή θα αρχίσουν τους τεμενάδες; Φοβάμαι ότι μάλλον το δεύτερο θα συμβεί, επαληθεύοντας έτσι την λαϊκή παροιμία που λέγει: "Μάθανε ότι γαμ...στε και πλάκωσαν και οι γύφτοι".
ΔΕΕ
Είστε “persona non grata” επίτροπε Μούιζνιεκς

Εκπλήσσεται η κοινή γνώμη, αφενός με το θράσος του ευρωπαίου Επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Λεττονού και «δασύτριχου την κεφαλή», Νίλς Μούιζνιεκς, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα των γερμανικών Financial Τimes θα ταξιδέψει ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής, μιας «φασιστικής οργάνωσης», σύμφωνα με τα λεγόμενά του, που δημοσιεύει η εν λόγω γερμανική εφημερίδα, και αφετέρου με την ανοχή (ή μήπως εντολή) που δείχνουν (ή δίνουν) οι ελληνικές Αρχές, σε τέτοιες «πρωτοβουλίες»! Κανονικά θα έπρεπε να τον ανακηρύξει “persona non grata”, αν πράγματι φοράνε οι αρμόδιοι παντελόνια...

Διότι, με ποιό δικαίωμα θα ελέγξουν τη γνώμη του ελληνικού λαού; Ποιοί νομίζουν ότι είναι αυτοί επιτέλους και με ποιά δικαιοδοσία; Έπειτα πώς ορίζεται ως «φασιστική οργάνωση», ένα κόμμα που ψηφίστηκε από 500.000 περίπου ανθρώπους και το έστειλε στην Ελληνική Βουλή;

Δεν είδαμε άλλωστε την ίδια «προθυμία» ελέγχου από τον εν λόγω Επίτροπο, για το παρεμφερούς πολιτικής νοοτροπίας, λεττονικό κόμμα της πατρίδας του, Nacionālā apvienība - Visu Latvijai, για το αγγλικό British National Party, για το γαλλικόFront Nationale, για το γερμανικό Die Freiheit, για το δανέζικο Dansk Folkeparti, για το σουηδικό Sverigedemokraterna,για το νορβηγικό Fremskrittspartiet, για το φινλανδικό Perussuomalaiset, για το βουλγαρικό Ataka, για το ουγγρικό Jobbik,για το αυστριακό FPO, για το βελγικό Vlaams Belang, για το ιταλικό LEGA NORD, για το ελβετικό SVP, για το ισπανικόPlataforma por la Libertad, για το λιθουανικό Liberalai Demokratai, κ.ά.

Ας δοκιμάσει ο «δασύτριχος την κεφαλή», Νίλς Μούιζνιεκς, να κάνει έστω παρόμοια σκέψη ελέγχου για αυτά τα κράτη και θα τον στείλουν για οικονομικό μετανάστη στην ...Ανταρκτική… Αυτά όμως τα κράτη, όσα τυχόν οικονομικά προβλήματα και να έχουν, ευτυχώς, δεν είναι Ελλάδα, όσο και να μας ενοχλεί που το γράφουμε. Κάποιους άλλους όμως, θα πρέπει να τους ενοχλεί περισσότερο, αλλά αυτοί δεν ενοχλούνται με τίποτα. Το δήλωσαν και ενυπόγραφα.

Η εν λόγω επίσκεψη και παρέμβαση αναμένεται να είναι μάλλον δυσάρεστη για την ελληνική κυβέρνηση, καθώς λόγω και της οικονομικής εποπτείας στην οποία βρίσκεται η χώρα, δίνεται η εντύπωση (;) ότι έχει χάσει και την κυριαρχία της, αλλά πιο δυσάρεστη θα είναι για τους ψηφοφόρους, γιατί θα εμφανιστεί κάποιος κύριος, με θράσος 1000 «φαλακρών» πιθήκων, για να τους πει: "Προσέξτε, ψηφίζετε ένα κόμμα, που εγώ το λέω παράνομο…".

Ήδη έχει προηγηθεί η έκθεση του Human Rights Watch (HRW), άλλη «σοβαρή και ευαίσθητη οργάνωση», η οποία απηύθυνε σοβαρές κατηγορίες εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας, για ανοχή ρατσιστικής βίας στη χώρα!! Η εν λόγω οργάνωση όμως δεν κάνει κουβέντα για τη ρατσιστική και κυρίως την εγκληματική βία των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ενάντια στους Έλληνες.

Οι αποδείξεις των πράξεών τους, βρίσκονται αναρτημένες κάθε μέρα στα δελτία της Αστυνομίας και δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ, για να το εξακριβώσουν.

Πέρα από το HRW και ο κ. Νίλς Μούιζνιεκς, υποστηρίζει ότι διαθέτει αναφορές (από ποιούς άραγε;) τέτοιων οργανωμένων επιθέσεων τονίζοντας ότι, (παρόλο που ο ίδιος ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αμφισβητεί τέτοιου είδους συμπεριφορές από μέλη και φίλους του κόμματός του), στις αρχές Ιουνίου 2012, η αστυνομία συνέλαβε στον Πειραιά μία ομάδα μαυροντυμένων μοτοσικλετιστών της Χρυσής Αυγής, η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά έναν αλλοδαπό (Οποία ευαισθησία της ΕΕ για τον καημένο τον αλλοδαπό...).

Μεταξύ δε των συλληφθέντων, όπως λένε οι αναφορές του κ. Νιλς, ήταν και η κόρη του Μιχαλολιάκου.Μήπως όμως οι πληροφοριοδότες του κ. τάδε, σκοπίμως δεν του ανέφεραν ότι όλα αυτά τα άτομα απαλλάχτηκαν, διότι δεν προέκυψαν στοιχεία, καθότι βρίσκονταν 3-4 χιλιόμετρα μακριά από τους «ξυλοδαρμούς», ή του το ανέφεραν, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, διότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία;

Σκοπίμως επίσης δεν αναφέρει ότι οι περισσότεροι αλλοδαποί ξυλοκοπούνται συχνά από ομοεθνείς τους, καθότι η ιεραρχία μεταξύ τους, πρέπει να αναγνωρίζεται παντοιοτρόπως.

Εν ολίγοις ο στόχος δεν είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η επιβολή προς τον ελληνικό λαό της εντολής «θα ψηφίζεις αυτό που σου λέμε, θα σκέφτεσαι όπως θέλουμε, και θα τιμάς την "ψευτο-Δημοκρατία-κονσέρβα” που σου επιβάλαμε», αφού την τιμάει ακόμη και ο Κάρολος, αφού δεν κάλεσε στο προεδρικό μέγαρο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ταυτόχρονα με τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων.

Σήμερα, όπως και παλιότερα, έγινε αντιληπτό ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων δουλεύει στην Ελλάδα με ΜΚΟ και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που πάντα ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα κάποιων άλλων, αλλά όχι για τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Τέλος, με την ιδιότητα του Επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, και την ευκαιρία του ταξιδιού του στην Ελλάδα, θα προτείναμε στον κ. Νίλς Μούιζνιεκς να διερευνήσει, πρώτον, τον αριθμό των αυτοκτονιών στη χώρα μας και δεύτερον τον αριθμό των δολοφονιών, Ελλήνων υπηκόων από αλλοδαπούς. Και αφού βρει τις αιτίες και τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των δύο περιπτώσεων, να τους παραπέμψει ΑΜΕΣΑ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με κατηγορίες για τον καθένα χωριστά, του μέγιστου πολιτικού απατεώνα, του ηθικού αυτουργού των αυτοκτονιών και των εγκλημάτων, και κυρίως του εθνοπροδότη και οικονομικού καταστροφέα του ελληνικού Έθνους, ώστε ο λαός να του αναγνωρίσει και να του πεί:

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ…

Ο απλός Έλληνας πολίτης
(που η υπομονή του έχει όρια)

http://mikromeseos.blogspot.gr/2012/07/persona-non-grata.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: