Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
(Κωστής Παλαμάς)

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Τι ρόλο παίζει ο Δήμαρχος Αμυνταίου;


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Αμύνταιο, όπως αποκαλύπτει η μαχητική και πάντα έγκυρη φλωρινιώτικη εφημερίδα "Κρουά-κρουά". Διαβάστε και προβληματιστείτε...
ΔΕΕ

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΝOΒΑ ΖΟΡΑ

Για τους μη-γνωρίζοντες, η εφημερίδα «Νόβα Ζόρα» είναι μία εφημερίδα που προωθεί την άποψη ότι υπάρχει στην Ελλάδα «Μακεδονική» μειονότητα, ασφαλώς μη-Ελληνική. Απηχεί τις απόψεις του «Ουρανίου Τόξου».

Στο ισόγειο της οικοδομής όπου στεγάζεται ο Δήμος Αμυνταίου υπάρχει ένα έπιπλο με ράφια όπου τοποθετούνται διάφορα φυλλάδια του Δήμου, του Κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να τα παραλαμβάνει το κοινό.

Στις 23-10-2012 στο έπιπλο αυτό είχαν τοποθετηθεί και φύλλα της εφημερίδας «Νόβα Ζόρα»,χωρίς κανείς από τον Δήμο είτε να το προσέξει, είτε να ενοχληθεί. Σημειωτέον ότι παράγοντες του Δήμου Αμυνταίου (υπάλληλοι και αιρετοί) περνούσαν από μπροστά συνεχώς.

Από σχόλια που έκανε το κοινό είναι ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια. Ο χώρος του ισογείου του Δήμου Φλώρινας, έλεγαν πολίτες, χρησιμοποιείται ως σημείο διανομής της «Νόβα Ζόρα».

Δήμαρχε Αμυνταίου, εσύ έχεις την ευθύνη!

Να θυμάσαι ότι και στην Θράκη το ίδιο περίπου συμβαίνει. Οι Τουρκικές (και όχι μόνον) υπηρεσίες και διάφορες οργανώσεις ασχημονούν σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Και οι περισσότεροι από τους αιρετούς της Θράκης είτε δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτε,είτε είδαν και άκουσαν μεν, αλλά ερμήνευσαν αυτά που είδαν και άκουσαν έτσι, ώστε να «γίνεται η δουλειά» αυτών των οργανώσεων.

Δήμαρχε Αμυνταίου, εσύ ακούς και βλέπεις;

Και μη χειρότερα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: